i jaka dalsza historia tego wiejskiego sprzętu kaskaderskiego?
Poczekajmy na głównego wodzireja opowieści.
Ze swojej strony dodam tylko, że po wywieszeniu ogłoszeń na okolicznych słupach i drzewach, oraz po rozesłaniu wieści, że motór jest na sprzedaż - kupców było zatrzęsienie (co najmniej).
No inches no... Co dalej?
o nie kupiec był tyko jeden , czyli ja :yahoo a motór pochodził z zasobów wojskowych z Krakowa
Ja piszę o tym, jak to chciałeś sprzedać morór, a nie jak kupiłeś
"Niesamowite opowieści" są naprawdę niewiarygodne. Te Wasze posty to prawda czy robicie sobie jaja ?
Prawda, prawda.
wstyd się przyznać ale ja nie pamiętam komu sprzedałem super maszynę , pewnie zastawiłem u Szacha na melinie za kilka winek
Rzeczywiście,ja też nie pamiętam,chociaż miałem okazję nia jeździć.a moze zapomniałeś o niej i stoi sobie w piwnicy?-
inches napisał(a):
wstyd się przyznać ale ja nie pamiętam komu sprzedałem super maszynę , pewnie zastawiłem u Szacha na melinie za kilka winek
A właśnie że nie, ale o tym za chwilę.
pamiętam tylko jak rozebrałem koło w celach konserwacyjnych i patrzę a tam rdza no to nasmarowałem tawotem potam okazało się że to były tarcze od hamulca :swir
inches napisał(a):
pamiętam tylko jak rozebrałem koło w celach konserwacyjnych i patrzę a tam rdza no to nasmarowałem tawotem potam okazało się że to były tarcze od hamulca
:swir
to był numer dekady
stock84 napisał(a):
inches napisał(a):
pamiętam tylko jak rozebrałem koło w celach konserwacyjnych i patrzę a tam rdza no to nasmarowałem tawotem potam okazało się że to były tarcze od hamulca
:swir
to był numer dekady
dobre haha :swir
"Niesamowity rumak" nie wiadomo dlaczego nazwany po prostu WSK w okresie swej świetności przewiózł cały batalion białogłów ...
Pamiętam,jak jechaliśmy nim bez świateł z Gądna,tylko nie mogę skojarzyć,czy to była oszczędność paliwa,czy kamuflaż przed policją-
I co dalej? Nie trzymajcie nas w niepewności...
efendi napisał(a):
Pamiętam,jak jechaliśmy nim bez świateł z Gądna,tylko nie mogę skojarzyć,czy to była oszczędność paliwa,czy kamuflaż przed policją-
ze światłem to było podobnie jak w syrenie Belmonda czyli jak jedzie to nie ma a jak stoi to ma
A rzeczywiscie tak było:)