No właśnie, bo forum najprawdodobniej jest napisane pod rozdzielczość 1024x 768, na innych logo będzie się rozjeżdżało
Proponuję zatem albo przejscie na rozdzielczość 1024x768 /ja taką mam i jest dobrze/.... albo zmanę loga i tu prośba do asd. Takie samo tło /perfekcyjnie pasuje/, fotkę i napis przestawić na lewą stronę, za fotką od końca pioruny /czy co tam jest/. Napisy www. mieszkowice... powinny być w jednej linii z obrazkiem. Oczywiście w rozdzielczości podanej przez Kiki
Ostatnio edytowany przez astarte (2008-02-03 10:56:19)
jeżeli userzy nie mogą zmienić rozdzielczości, to chyba jedyna alternatywa. Poprośmy naszego grafika. asd - zrobisz ? ( nagroda czeka )
aby logo zostało tak jak jest i było wyświetlana po środku trzeba zmienić plik konfiguracyjny forum. Gdybym miał dostęp do plików forum mógł bym to zmienić.
sęk w tym, że nie mam dostępu do ftp
dlaczego??
ponieważ to host p2a.pl na bezpłatnej platformie
U mnie wszystko gra
To co Kiki zamykasz konkurs ? Mamy fajne logo
Konkurs trwa do końca lutego. Cały czas czekam na propozycje...
W sumie myślę, że czas zakończyć konkurs. Kto chciał, ten przedstawił swoje propozycje ( a dokładnie dwie osoby )
niniejszym ogłaszam zwycięzcę, którym jest
Podaj adres na PW, nagroda czeka
Mieto nie chciał mnie reprezentować
Poczekaj inches kiki pewnie już siedzi i obmyśla nowy konkurs dla userów chcących się wykazać zobaczymy cóż to takiego będzie!!!!! Już jestem ciekaw,a więc czekam z niecierpliwością.